Naar woningmakelaars

Bedrijventerrein de Kolk 0 ong

8072 TD Nunspeet

€ 99.000,-

Foto's

Omschrijving

Te koop 27 nieuw te bouwen bedrijfsunits in een representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een zeer goede zicht locatie op bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet
De bedrijfsunits voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan. De units worden casco opgeleverd met trap.

LIGGING
Gelegen op een prachtige zicht locatie aan de rand van het in realisatie zijnde bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Dit komt mede door de ligging aan de rondweg met daarbij directe verbinding tussen de Rijksweg A28 en de N310.

KORTE OMSCHRIJVING
Dit project bestaat uit ca. 27 bedrijfsunits gelegen op eigen grond. Elke unit heeft een bruto vloeroppervlakte van(af) ca. 100 m2, verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. De verdieping kan gebruikt worden als kantoorruimte maar is eveneens geschikt voor opslag. De units zijn daarom geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. De brede weg loopt rondom het gebouw waardoor elke unit goed bereikbaar is, ook met grotere bussen en aanhangers.

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw. Totdat de bouwvergunning is verleend kunnen de tekeningen wijzigen.

SPELREGELS BIJ OPTIEVERLENING
Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen. De projectontwikkelaar gaat aan de hand van de opties het gebouw indelen waardoor bouwnummers kunnen wijzigen. Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan een optie.

KOOPCONTRACT
Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerend goed (model 2014).

BANKGARANTIE
10% van de koopsom, te storten bij ondertekening van de koopovereenkomst, vervalt op de dag van notarieel transport.

FINANCIERING
Eventuele financiering is in overleg met verkoper mogelijk.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 99.000,-
Koop conditie
vrij op naam
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
50 m2

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00