Naar woningmakelaars

Dorpsstraat 2

8071 BZ Nunspeet

€ 32.000,-

Foto's

Plattegronden

Omschrijving

Gelegen op A2 locatie, aan de rand van het Nunspeetse dorpscentrum, mogen wij u te huur aanbieden deze INSTAPKLARE WINKELRUIMTE met een totale (bruikbare) vloeroppervlakte van 127m².

LIGGING
De ligging van deze winkelruimte is uitstekend te noemen. Het pand is gelegen bij de “Poort van Nunspeet” en omgeven door diverse winkels met actieve ondernemers. Ook supermarktketen Boni is gevestigd in het tegenover gelegen (kleinschalige) winkelcentrum de Sterrenhof. Daarnaast treft u voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving en hanteert de gemeente Nunspeet vrij parkeren in de blauwe zone met een maximum van 2 uur.

OMSCHRIJVING
Dit fraaie object is op degelijke wijze gebouwd in 2002 en is keurig afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Opvallend is de enorme frontbreedte (ca. 14 meter) die direct uw aandacht trekt wanneer u de winkel passeert. De winkelruimte is tevens zo ontworpen in ingedeeld dat de mogelijkheid bestaat het geheel eenvoudig op te splitsen in 2 aparte winkels met afzonderlijke entrees.
U dient voor het parkeren van uw auto gebruik te maken van de openbare parkeerplaatsen.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 32.000,-
Huur conditie
per jaar
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00