Naar bedrijfsmakelaars

Gratis zoekopdracht

Wij zoeken graag met u mee naar de woning waar u zich écht thuis voelt.

Een woning kopen met dé makelaar van Nunspeet

De zoektocht naar een nieuwe woning kan soms een uitdaging zijn. Wat voor soort woning past het beste bij u en hoe vindt u het juiste woning? We stellen vragen, luisteren naar uw woonwensen en durven eerlijk en kritisch te zijn tijdens een bezichtiging. Met onze plaatselijke marktkennis en jarenlange ervaring als NVM aankoopmakelaar vinden we samen de woning die het best bij u past!

In 5 stappen uw woning vinden en kopen

Van de Loosdrecht luistert goed naar uw woonwensen, stelt vragen en gaat actief op zoek. We kijken objectief, kritisch én durven u te adviseren om een woning niet te kopen. In 5 stappen vinden we de woning waar u zich écht thuis voelt.

Oriënteren op de woningmarkt

Om samen de juiste woning te vinden, brengen we eerst uw woonwensen in kaart. We luisteren naar uw woonwensen en vragen door. Zo krijgen we een compleet beeld voor uw zoekprofiel. Vervolgens gaan we actief op zoek naar de woning die bij u past.
Oriënteren op de woningmarkt

Van de Loosdrecht zoekt uw woning in Nunspeet

Staan er geen woningen te koop die aan uw wensen voldoen? Met het zoekprofiel dat we samen hebben opgesteld, houden wij voortdurend de woningmarkt voor u in de gaten. Zodra er een woning op de markt komt dat bij uw zoekprofiel past, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
Van de Loosdrecht zoekt uw woning in Nunspeet

Bezichtiging woning

Tijdens een bezichtiging van een woning kijken we met een objectieve bril naar een woning en stellen kritische vragen. Ons advies is eerlijk en we durven te adviseren om toch maar een deurtje verder te kijken.
Bezichtiging woning

Bieden op een woning

Wanneer u enthousiast bent over een woning zorgen we voor een bouwkundige keuring en adviseren we u over een realistische waarde van de woning. Natuurlijk voeren we de onderhandelingen voor u uit. Zo bespaart u geld én bent u ervan verzekerd dat u de woning voor een marktconforme prijs en tegen optimale condities koopt.
Bieden op een woning

Koopovereenkomst tekenen

Als de onderhandelingen zijn afgerond, wordt er een voorlopig koopcontract opgesteld. We beoordelen deze nauwkeurig en regelen alles rondom de contracten. Zo kunt u er met een gerust hart uw handtekening onder zetten.
Koopovereenkomst tekenen
"Een fijne en goede makelaar die goed luisterde en handelde naar onze wensen. Het gehele traject als heel fijn ervaren!"