Naar bedrijfsmakelaars

Stille verkoop van uw woning

Wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan iedereen bekend maken, of hebt u geen haast met uw verhuizing? Stille verkoop is dé oplossing als u nog niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning bij ons in de stille verkoop te zetten. Uw woning zal dan niet op internet te koop worden gezet, maar alleen worden aangeboden aan woningzoekenden uit ons eigen netwerk. Dit gebeurt natuurlijk met de nodige vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid. Benieuwd naar onze werkwijze bij een stille verkoop? We informeren u graag over de mogelijkheden hiervan in een gesprek bij u thuis.

Afspraak maken

We bespreken graag met u de mogelijkheden tot een stille verkoop.

Op dit moment in de stille verkoop

Royale vrijstaande woning | VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Royale vrijstaande woning aan de groene en rustige Albert Neuhuyslaan in Nunspeet. Inhoud van maar liefst 750 m³ met o.a. een heerlijke woonkeuken, gezellige woonkamer, 7 slaapkamers en 2 badkamers. De aangebouwde garage met kantoorruimte completeren het geheel. De kavel is 450 m² groot en heeft aan de achterzijde bijzonder veel privacy. De tuin is speels ingericht, onderhoudsvriendelijk aangelegd en is voorzien van een terrasoverkapping.

Vraagprijs € 525.000,- k.k.
Hele fijne begeleiding van Hanneke van Zalk, snelle terugkoppelingen bij bezichtigingen. Dacht zeer actief met ons en onze situatie mee! Na lang (af)wachten konden we ons huis na 1,5 jaar ons huis verkopen en we hebben direct d.m.v. huizenruil ons nieuwe huis gevonden! Ook daarin extra inspanningen door Hanneke om deze niet veel voorkomende situatie goed en professioneel te begeleiden en tot een mooi resultaat te komen!