Naar bedrijfsmakelaars

Stille verkoop van uw woning in Nunspeet

Wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan iedereen bekend maken, of hebt u geen haast met uw verhuizing? Stille verkoop is dé oplossing als u nog niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning bij ons in de stille verkoop te zetten. Uw woning zal dan niet op internet te koop worden gezet, maar alleen worden aangeboden aan woningzoekenden uit ons eigen netwerk. Dit gebeurt natuurlijk met de nodige vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid. Benieuwd naar onze werkwijze bij een stille verkoop? We informeren u graag over de mogelijkheden hiervan in een gesprek bij u thuis.

Afspraak maken

We bespreken graag met u de mogelijkheden tot een stille verkoop.

Op dit moment in de stille verkoop

VRIJSTAANDE STENEN RECREATIE BUNGALOW

Vrijstaande stenen recreatie bungalow met aangebouwde carport annex overkapping op een prachtige locatie gelegen aan de rand van de weilanden op een kleinschalig bungalowpark. De bungalow is goed onderhouden, volledig geïsoleerd en is gelegen op een royale kavel van maar liefst 750 m². Een prettige bijkomstigheid is dat het terras op het zuid-westen is gesitueerd.

Vraagprijs € 194.500,- k.k.

Recensies Van de Loosdrecht

Aart Jan was een waardevolle, deskundige begeleider bij zowel aan- als verkoop van de huizen die altijd paraat was!
De verkoop van een woning is spannende gebeurtenis en dan is het van groot belang om je te laten adviseren door kundige mensen. Dit betekent ook dat je moet vertrouwen op andermans oordeel en af en toe los moet durven laten. Bij het eerste contact met Van de Loosdrecht Makelaars, in de persoon van Hanneke van Zalk, was dit vertrouwen aanwezig. Een professionele indruk, oprechte interesse, de advisering omtrent de prijsstelling en de wijze van op de markt brengen van de woning deed ons besluiten de verkoopopdracht aan hun te gunnen. Het proces werd tijden de voorbereiding, bezichtigingen en onderhandelingen goed begeleid door zowel Hanneke als Jorik wat resulteerde in een snelle verkoop. We zijn erg tevreden over het hele proces en bevelen Van de Loosdrecht en hun professionals van harte aan!