Naar bedrijfsmakelaars

Stille verkoop van uw woning

Wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan iedereen bekend maken, of hebt u geen haast met uw verhuizing? Stille verkoop is dé oplossing als u nog niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning bij ons in de stille verkoop te zetten. Uw woning zal dan niet op internet te koop worden gezet, maar alleen worden aangeboden aan woningzoekenden uit ons eigen netwerk. Dit gebeurt natuurlijk met de nodige vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid. Benieuwd naar onze werkwijze bij een stille verkoop? We informeren u graag over de mogelijkheden hiervan in een gesprek bij u thuis.

Afspraak maken

We bespreken graag met u de mogelijkheden tot een stille verkoop.

Op dit moment in de stille verkoop

ROYALE HOEKWONING

Royale hoekwoning met vrijstaande stenen garage gelegen op een prachtig punt aan de Nijverheidsweg, met uitzicht over een groot plantsoen en nabij het Nunspeetse dorpscentrum. Inhoud van 408 m³ met o.a. een open keuken met inbouwapparatuur, gezellige woonkamer, 4 slaapkamers en badkamer. De kavel is 292 m² groot en de tuin is fraai aangelegd en gelegen op het zonnige zuiden.

Vraagprijs € 279.000,- k.k.

ROBUUSTE EN ROYALE 2-ONDER-1-KAPWONING

Gelegen op een mooie locatie mogen wij u te koop aanbieden, deze robuuste uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande stenen garage. De woning is gelegen in een geliefde woonwijk aan een rustige autoluwe straat. Op loopafstand treft u onder andere diverse scholen en een sporthal. Het dorpscentrum is bereikbaar op enkele fietsminuten. Inhoud van 440 m³, lichte woonkamer met houtkachel, openkeuken, 4 slaapkamers en badkamer. De kavel is 270 m² groot en de besloten achtertuin is prachtig aangelegd.Aanvaarding: maart/april 2020

VRAAGPRIJS € 296.000,- K.K.

KEURIGE RECREATIEWONING OP ROYALE KAVEL

Fraai gelegen aan de rand van het bosrijke Parc De Zandhoeve, wordt u te koop aangeboden deze in 2000 gebouwde OOSTENRIJKSE RECREATIE-BUNGALOW. Het geheel is gelegen op een royale kavel eigen grond van maar liefst 655 m². Vanuit deze bungalow is het heerlijk genieten temidden van de Veluwse bossen. Het park ligt in een uitgestrekt bosgebied met wandel- en fietspaden, omringt door heide, vennen en zandverstuiving.

€ 149.500,- K.K.
Hele fijne begeleiding van Hanneke van Zalk, snelle terugkoppelingen bij bezichtigingen. Dacht zeer actief met ons en onze situatie mee! Na lang (af)wachten konden we ons huis na 1,5 jaar ons huis verkopen en we hebben direct d.m.v. huizenruil ons nieuwe huis gevonden! Ook daarin extra inspanningen door Hanneke om deze niet veel voorkomende situatie goed en professioneel te begeleiden en tot een mooi resultaat te komen!