Naar bedrijfsmakelaars

Kosteloze waardebepaling

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardepaling van uw woning.

Zo verkoopt Van de Loosdrecht uw woning

Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Duidelijkheid over de huidige waarde en verkooptijd is belangrijk. Als ervaren NVM verkoopmakelaars zorgen we voor een juiste balans tussen vraagprijs, presentatie en promotie. Wij gaan altijd voor de hoogst haalbare verkoopprijs, niet voor de snelle verkoop. Door net wat meer tijd te nemen, krijgt u een eerlijk én hoger bod.

Uw woning in Nunspeet verkopen in 4 stappen

Het verhaal van uw woning en u als verkoper staan centraal tijdens de verkoop. Met veel zorg zetten we elke woning in de verkoop, zodat het de aandacht krijgt die het verdient. In vijf stappen maken we uw woning verkoopklaar en zorgen we voor de hoogst haalbare verkoopprijs.

Gratis waardebepaling

Bij het bepalen van de juiste verkoopprijs van uw woning spelen onder andere de bouwkundige staat, het onderhoud, de afwerking, locatie en de grootte van het perceel een belangrijke rol. Met onze ervaring, marktkennis en een uitgebreid vooronderzoek, stellen we een realistische en hoogste haalbare vraagprijs van uw woning vast.
Gratis waardebepaling

Uw woning verkoopklaar maken

Om ervoor te zorgen dat uw woning een grote groep potentiële kopers aanspreekt, maken we samen uw woning verkoopklaar. We stellen samen de vraagprijs vast en zetten uw woning op het juiste moment op de markt. Ook geven we tips waarmee u uw woning aantrekkelijker maakt voor kopers. Bijvoorbeeld hoe u een ruimte net iets anders in kunt delen waardoor deze beter tot zijn recht komt of adviseren we om de tuin een onderhoudsbeurt te geven.
Uw woning verkoopklaar maken

Presentatie

Met onze professionele presentatie trekken we de aandacht van veel potentiële kopers. Onze vaste fotograaf zet uw woning zo optimaal mogelijk, maar ook realistisch, op de foto. Ook zorgen we voor uitgebreide kleurenplattegronden van de woning, inclusief een NEN-meetrapportage. Met een video maken we de presentatie compleet.
Presentatie

Marketing

Goede marketing brengt uw woning onder de aandacht van veel potentiële kopers. Als NVM makelaar zetten we uw woning standaard op Funda. Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand is funda.nl de meest bezochte woningsite van Nederland. U krijgt een zo uitgebreid mogelijke presentatie op Funda, waardoor uw woning vaker en sneller vertoond wordt. Hierdoor krijgt uw woning meer aandacht. Maar we boren meer online kanalen aan, zoals onze eigen site en social media. Daarmee brengen we snel en effectief uw woning onder de aandacht.
Marketing

Stille verkoop

Stille verkoop is dé oplossing als u nog niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. 

Hele fijne begeleiding van Hanneke van Zalk, snelle terugkoppelingen bij bezichtigingen. Dacht zeer actief met ons en onze situatie mee! Na lang (af)wachten konden we ons huis na 1,5 jaar ons huis verkopen en we hebben direct d.m.v. huizenruil ons nieuwe huis gevonden! Ook daarin extra inspanningen door Hanneke om deze niet veel voorkomende situatie goed en professioneel te begeleiden en tot een mooi resultaat te komen!