Naar bedrijfsmakelaars

Kosteloze waardebepaling

Onze verkoopmakelaars komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardepaling van uw woning.

Uw huis verkopen met
dé verkoopmakelaar uit Nunspeet?

Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. Duidelijkheid over de huidige waarde en verkooptijd is belangrijk. Als ervaren NVM verkoopmakelaars zorgen we voor een juiste balans tussen vraagprijs, presentatie en promotie. Wij gaan altijd voor de hoogst haalbare verkoopprijs, niet voor de snelle verkoop. Door net wat meer tijd te nemen, krijgt u een eerlijk én hoger bod.

Onze verkoopmakelaar verkoopt uw huis in 4 stappen

Het verhaal van uw huis en u als verkoper staan bij onze verkoopmakelaars centraal tijdens de verkoop. Met veel zorg zetten onze verkoopmakelaars elk huis in de verkoop, zodat het de aandacht krijgt die het verdient. In vijf stappen maken we uw huis verkoopklaar en zorgen we voor de hoogst haalbare verkoopprijs.

Gratis waardebepaling

Bij het bepalen van de juiste verkoopprijs van uw huis spelen onder andere de bouwkundige staat, het onderhoud, de afwerking, locatie en de grootte van het perceel een belangrijke rol. Met onze ervaring, marktkennis en een uitgebreid vooronderzoek, stellen we een realistische en hoogste haalbare vraagprijs van uw huis vast.
Gratis waardebepaling

Uw huis verkoopklaar maken

Om ervoor te zorgen dat uw huis een grote groep potentiële kopers aanspreekt, maken we samen uw huis verkoopklaar. We stellen samen de vraagprijs vast en zetten uw huis op het juiste moment op de markt. Ook geven we tips waarmee u uw huis aantrekkelijker maakt voor kopers. Bijvoorbeeld hoe u een ruimte net iets anders in kunt delen waardoor deze beter tot zijn recht komt of adviseren we om de tuin een onderhoudsbeurt te geven.
Uw huis verkoopklaar maken

Presentatie

Met onze professionele presentatie trekken we de aandacht van veel potentiële kopers. Onze vaste fotograaf zet uw huis zo optimaal, maar ook realistisch, mogelijk op de foto. Ook zorgen we voor uitgebreide kleurenplattegronden van het huis, inclusief een NEN-meetrapportage. Met een video maken we de presentatie compleet.
Presentatie

Marketing

Goede marketing brengt uw huis onder de aandacht van veel potentiële kopers. Als NVM verkoopmakelaar zetten we uw huis standaard op Funda. Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand is funda.nl de meest bezochte woningsite van Nederland. U krijgt een zo uitgebreid mogelijke presentatie op Funda, waardoor uw huis vaker en sneller vertoond wordt. Hierdoor krijgt uw huis meer aandacht. Maar we boren meer online kanalen aan, zoals onze eigen site en social media. Daarmee brengen we snel en effectief uw huis onder de aandacht.
Marketing

Stille verkoop in Nunspeet

Stille verkoop door onze verkoopmakelaars is dé oplossing als u nog niet wilt dat iedereen weet dat uw huis te koop staat. 

Recensies Van de Loosdrecht als verkoopmakelaar

De verkoopmakelaar en collega's van Van de Loosdrecht uit Nunspeet waren zeer betrokken met de verkoop van mijn huis! Ik raad hun zeker aan bij verkoop van je huis.
13 jaar geleden via Hanneke de woning gekocht met (heel) goede ervaring. Never change a winning verkoopmakelaar, dus weer terug bij Hanneke en zie, wederom (goed) geslaagd. Daarnaast prima ondersteuning vanuit Van de Loosdrecht kantoor, geen moeite teveel, waarvoor dank!
Jarik heeft ons als verkoopmakelaar super goed op de hoogte gehouden met alles om de verkoop tot een succes te laten verlopen, eerlijk, betrouwbaar en recht door zee.