Naar bedrijfsmakelaars

Gruppendelerweg 0 ong

8071 WN NUNSPEET

€ 269.000,- v.o.n.

Foto's

Omschrijving

Unieke kans! Altijd al volledig naar eigen wens een VRIJSTAANDE WONING willen bouwen?! Grijp dan uw kans en bouw op een prachtige woonlocatie nabij het gezellige dorpscentrum van Nunspeet uw eigen woning!

Er is nog 1 royale bouwkavel beschikbaar. Op de kavel mag een vrijstaande woning met bijgebouwen (60 m²) worden gebouwd.
Volgens het bestemmingsplan zit op kavel 2 een bouwblok van circa 8 meter breed x 15 meter diep.

Voor de kavel geldt dat de maximale goothoogte van de woning 4 meter mag bedragen en de maximale nokhoogte 9 meter mag bedragen.
Kavel 1 is 467 m2 groot, VERKOCHT
Kavel 2 is 514 m2 groot, prijs € 275.000,- vrij op naam
Kavel 3 is 640 m2 groot,VERKOCHT

Belangrijke zaken:
– Op kavel 2 zit op 1 plek vervuiling. Indien de saneringskosten meer dan 5.000 zullen bedragen dan zullen deze meerkosten door verkoper worden vergoed.
– Er is een bodemrapport aanwezig. Er moet nog een vervolg onderzoek plaats vinden maar dit kan pas uitgevoerd, nadat de schuren zijn gesloopt.
– Sloop van de huidige opstallen is voor rekening van verkoper. De sloop zal worden uitgevoerd nadat de eigendomsoverdracht van de bouwkavel aan koper heeft plaatsgevonden.
– De koper is verplicht binnen 3 jaar na de eigendomsoverdracht van de bouwkavel de woning gebouwd te hebben, zodat deze woning ook geschikt is voor bewoning.

Het dorp Nunspeet
Nunspeet zelf ligt in het hart van de Veluwe. Een groep dorp, omgeven door uitgestrekte natuurgebieden. Maar liefst tweederde van de totale oppervlakte van Nunspeet bestaat uit bossen, heidegebieden en zandverstuivingen. Hier viert de natuur hoogtij. Deze ongerepte natuur maakt Nunspeet tot een groene oase, met alle ruimte voor sportieve ontspanning. De rust van de natuur overheerst, maar dankzij de goede verbindingen (onder meer via de A28) bent u al snel in alle delen van het land.
Verder heeft Nunspeet een gezellig dorpscentrum met een prima winkelaanbod en veel restaurants en terrassen.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 269.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.
Energielabel
Nog niet bekend

Oppervlakte en inhoud

Geen eigenschappen

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00