Naar bedrijfsmakelaars

Nabij Elburgerweg 39 0 ong

8071 TA NUNSPEET

Verkocht onder voorbehoud € 285.000,- v.o.n.

Foto's

Omschrijving

Kavel 1: 961 m²; status: beschikbaar; koopsom € 285.000,- von.
Kavel 2: 961 m²; status: verkocht onder voorbehoud
Kavel 3: 986 m²; status: verkocht

De getoonde impressie is uitsluitend als voorbeeld bedoeld. U heeft zelf de vrije keuze in aannemer en kunt uw eigen wensen op gebied van de stijl en het ontwerp van de woning indienen bij de Gemeente Nunspeet.

Aan de rand van de nieuw te realiseren woonwijk “Molenbeek” van Nunspeet, mogen wij u nog een royale BOUWKAVEL VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING aanbieden. De achterzijde van de kavel is uitstekend gelegen op het zuiden en grenst op royale afstand aan bestaande bebouwing. Aan de linkerzijde grenst het aan een weiland met bestaande bomenrij. In deze rustige ‘hoek’ van de nieuw te bouwen wijk is er nog een ruime kavel beschikbaar van 961 m². De kavels zijn rechthoekig, met een breedte van 21,75 meter en een diepte van ruim 42 meter. Er mag een royale villa op gebouwd worden, met een goothoogte van 4,5 meter en een bouwhoogte van 11 meter. Door het bouwblok van 12 x 12 meter kan er daardoor een indrukwekkend ruime villa ontstaan! Naast of achter de woning mag er nog een bijgebouw van 60 m² komen, waarbij het oppervlakte kan oplopen afhankelijk van het bebouwingsgebied. Nutsvoorzieningen voor de woning liggen in de voorgelegen weg, schoongrondverklaring voor de kavels zal door de verkopende partij worden overhandigd. De woonwijk is bouwrijp en na oplevering van de kavel kunt direct starten met de bouw.

Voor meer informatie over deze kavels kunt u contact opnemen met een van de verkopend makelaars:
Van de Loosdrecht Makelaars: 0341-252363
Makelaardij Van de Weerd: 0341-217454

BOUWKUNDIGE INFORMATIE

Bouwblok maximaal 12 meter breed en 12 meter diep.
Goothoogte: maximaal 4,5 meter
Nokhoogte: maximaal 11 meter
Bijgebouw: 60 m² conform bestemmingsplan + vergunningsvrij. Het vergunningsvrije gedeelte is afhankelijk van het bebouwingsgebied. Voor de exacte maximale mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Gemeente Nunspeet.

Overige informatie:
In de voorgelegen weg zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. Op de website aansluitingen.nl vindt u meer informatie omtrent de kosten voor het aansluiten op nutsvoorzieningen.
Het perceel is al kadastraal ingemeten en er is een bodemonderzoek uitgevoerd, waarbij de verkoper schone grond zal opleveren.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 285.000,- v.o.n.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.
Energielabel
Nog niet bekend

Oppervlakte en inhoud

Geen eigenschappen

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00