Naar bedrijfsmakelaars

Schorsendal 5

8072 PC NUNSPEET

€ 184.500,- v.o.n.

Foto's

Omschrijving

Aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, maar toch op loopafstand van het centrum en het station van Nunspeet, is een bijzonder nieuwbouwplan gerealiseerd van 21 vrijstaande villa’s in de jaren ’30 stijl. Er zijn twee woningtypes gerealiseerd, type “Eikenhout” en type “Berkenschors”. De woningen staan aan een laantje en zijn speels neergezet, gedraaid en verspringend ten opzichte van elkaar. Verder is er een speelgelegenheid voor de (klein)kinderen. Ook is de 27-holes golfbaan van Nunspeet op loopafstand gelegen.

In dit nieuwbouwplan is nog slechts één BOUWKAVEL van 410 m² te koop. Een unieke kans om uw eigen woning te bouwen. Er is geen aannemersverplichting en er is dus vrije keuze qua bouwbedrijf.

Er is een omgevingsvergunning (bouwvergunning) voor type Berkenschors aanwezig. De gemeente Nunspeet heeft aangegeven dat het type Eikenhout in principe ook gebouwd mag worden, maar hiervoor dient dan wel een vergunning te worden aangevraagd.

Het type Berkenschors heeft de volgende indeling.
Begane grond: royale entree met trapopgang en eventueel een trapkast, toilet, Z-vormige woonkamer met veel daglichttoetreding en schuifpui naar het terras, open keuken.
1e verdieping: zeer royale overloop, 2 ruime slaapkamers en een badkamer.
2e verdieping: via vaste trap te bereiken open zolderruimte (hoogte ca. 400 cm.) welke eventueel ingericht kan worden met een royale zolderkamer.

Bij deze woning heeft u tal van aantrekkelijke opties om de woning te vergroten. Wilt u bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Wilt u een fraaie serre aan de woning van circa 12 m² met fantastisch zicht op uw tuin of heeft u behoefte aan een praktische bijkeuken? Andere optiemogelijkheden zijn bijvoorbeeld: realiseren trapkast, plaatsen rookkanaal, plaatsen van een erker t.p.v. de kopgevel, plaatsen van een bloemenkozijn, garage verlengen, garage laten isoleren en onder andere het plaatsen van dakkapellen.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 184.500,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.
Energielabel
Nog niet bekend

Oppervlakte en inhoud

Geen eigenschappen

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00